Unde ne gasesti
Sediu Tineretului - Timpuri Noi
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Sediu Piata Victoriei Locatie noua
Str. Buzesti Nr. 61, Bucuresti
Fa o programare
Online  (+4) 0773 711 746
*Programari telefonice: 9:00 - 17:00

BUILDING SELF ESTEEM (Speaking with confidence)

DESPRE CE ESTE VORBA?

Am fost o persoana timida, cu o incredere in sine foarte slaba. Am depasit acest lucru dupa ce am inteles ce inseamna stima de sine. Am invatat ca pentru a putea vorbi cu incredere e nevoie de doua lucruri esentiale: acceptarea de sine si practica. Te invit sa faci si tu primii pasi pe aceasta cale.

 

CE VEI OBTINE?

Unul din modurile in care poti imbunatati stima de sine este sa imbunatatesti modul in care comunici. Cand comunici cu incredere, cand te exprimi cat mai deplin, atunci poti sa :

- devii mai eficient

-dezvolti relatii mai armonioase

-devii mai dezinvolt si mai relaxat

- inspiri /influentezi

- te simti mai bine in propria piele, traind autentic.

 

CUI SE ADRESEAZA PROGRAMUL?

Programul se adreseaza celor ce au intentia de a se dezvolta si simt dificultati atunci cand este nevoie sa vorbeasca cu o persoana nou cunoscuta, in fata unui mic/mediu grup de oameni ( professional sau social), sau in alte situatii formale sau mai putin formale, nefiind suficient de increzatori.

INVITATIA

Te invit sa iei parte la acest program de 5 saptamani pentru imbunatatirea stimei de sine. Programul se va desfasura intr-un mediu safe unde sa te poti exprima liber, fara teama de a fi judecat. Acceptarea vulnerabilitatii inseamna putere. Sper ca esti pregatit sa devi constient de puterea ta.

SEGMENTE ALE PROGRAMULUI:

- Cine sunt eu si cum imi influenteaza aceasta cunoastere de sine vorbirea?

- Respir

- Am o voce

- Am un corp

- Am un mesaj

 

INSCRIEREA:

Pentru inscriere este nevoie sa imi scrii un mesaj cu numele, intentia ta de a participa si eventual numarul de telefon, la mail: eu.alexpreda@ yahoo.com. Numarul maxim de locuri este de 12. Inscrierile se pot face pana la data de 30 septembrie.

NOTA:

- Programul este unul practic, dinamic, dureaza cinci saptamani, cu intalniri care au loc sambata de la 16:30 la 19:30, incepand cu 6 octombrie. Locatia se afla la 1 minut de statia de metrou Timpuri Noi. - Cost program - 300 lei/persoana. (Reducere 10% daca aduci un prieten). Plata se va face la prima intalnire. - Va rog sa va prezentati cu cinci minute inainte de ora stabilita pentru a putea incepe la timp.

 

Sa ne vedem cu bine!

Alexandru Preda, Autor,

Consilier pentru dezvoltare personala.

Articol scris de Alexandru Preda

Participa la eveniment