Unde ne gasesti
Sediu Tineretului - Timpuri Noi
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Sediu Piata Victoriei
Str. Buzesti Nr. 61, Bucuresti
Fa o programare
Online 
*Programari telefonice: 9:00 - 17:00

Cercul sigurantei

Ca parinte ne framantam adesea gandind “Oare sunt un bun parinte?”, Am procedat corect cand am pus limita copilului meu?, De ce ma simt vinovata?, Nu trebuia sa ma infurii ! . Cu totii o stim, a fi parinte 24 de ore din 24 poate fi frumos, incantator,plin de satisfactie dar si obositor, epuizant, enervant, ingrijorator. Vrem sa fim perfecti ca parinti si in tot acest proces in care incercam sa fim  parintele perfect, vom face greseli, ne vom enerva, invinovatii pe noi si pe copiii nostrii.  Si asta e ok pentru ca suntem oameni si cu totii trecem prin aceste stari.

Asa cum inteleg eu relatia parinte- copil, ca si psihoterapeut  si copil al parintilor mei: “copiii nu doresc parinti perfecti ci parinti autentici”, parinti care isi exprima sanatos adevaratele emotii si nu se ascund in spatele unor masti, parinti constienti de propriile rani, parinti care fac diferenta intre proprile experinte de viata si experientele copilului, care stiu sa isi ceara scuze si sa repare relatia cu copilul atunci cand gresesc. Pentru ca nu este despre a face lucrurile perfect ci depre a fi, a trai autentic.

Cum te vezi ca parinte? Care sunt patternurile de gandire ce influenteaza relatia ta cu copilul? Ce inseamna acordarea emotionala? Cum putem sa ramanem in contact cu propriile noastre emotii si in acelasi timp in contact cu emotiile copilului nostru? Care sunt nevoile copilului pentru a creste un adult fericit? sunt cateva din intrebarile la care impreuna vom descoperii raspunsul prin noul grup dedicat parintilor.

Revenim in toamna aceasta cu un nou grup “Circle of Security”(Cercul Sigurantei), prin intermediul caruia vom explora mai degraba cine suntem ca parinti, in care accentul este pe “ a fi”,  pe a constientiza cum ma simt, cum ma aduc pe mine in relatia cu copilul meu si mai putin pe tehnici si metode.

 

 

Ce cuprinde Programul Circle of Security?

  1. Ce este si cum apare Cercul Sigurantei in viata noastra
  2. Nevoile copilului pe Cercul Sigurantei
  3. Autoreglarea emotionala
  4. Oglindirea emotiior
  5. Calea spre Siguranta
  6. Sa ne intelegem dificultatile
  7. Ruperea relatiilor si repararea lor
  8. Recapitulare/discutii libere

 

Cui se adreseaza Programul?

Se adreseaza  mamicilor, taticilor, viitorilor parinti, bunicilor, cadrelor didactice, asistentilor maternali, ingrijitoarelor  si tuturor celor care au un rol important in cresterea si educarea copiilor.

poza.jpg

 

Cum au loc intalnirile?

Numarul de locuri este limitat la 15. Grupul  este dechis ( oricand cineva poate intra sau iesi din grup), iar intalnirile vor  avea loc atat  timp cat vor fi solicitari. 
Investitia ta este de 60 lei /sedinta.  
Intalnirile vor avea loc saptamanal, in zilele de marti, intre orele 18:00-20:00  la sediul centrului. Rezervarea unui loc presupune plata unui avans de 120 lei pana pe data de 27 septembrie. Diferenta se plateste la sfarsitul fiecarei sedinte.

Calendarul intalnirilor:

2 octombrie, 9 octombrie, 16 octombrie, 23 octombrie,30 octombrie,6 noiembrie,13 noiembrie,20 noiembrie.

Detaliile cu privire la modul de achitare a avansului le veti primi pe mail, dupa completarea formularului de mai jos.

Puteti accesa aici un video in care este explicat conceptul de "Cerc al Sigurantei": 

Facilitator

Psiholog clinician Camelia Mladin, avand atestat de libera practica eliberat de catre Colegiul Psihologilor din Romania si psihoterapeut cu formare in Analiza Tranzactionala.

Trainer in cadrul programului Circle of Security sustinut de Dr. Kent Hoffman, program recunoscut de colegiul Psihologilor.

Articol scris de Camelia Mladin

Participa la eveniment