Camelia Mladin

Cod personal (COPSI): 12025

Studii si specializari:

  • Psihoterapeut Analiza Tranzactionala – Yorkshire Training Center
  • Psiholog Clinician in supervizare cu drept de libera practica acordat de COPSI
  • Master Psihologie Clinica in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti
  • Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti
  • Program de interventie timpurie adresat parintilor “Circle of Security”, dezvoltat de cercetatorii Kent Hoffman, Bert Powell, Glen Cooper

Intotdeauna gasesc impreuna cu clientul resursele interioare pentru a fi in relatie in mod autentic, sincer, dincolo de mastile si conditionarile sociale. Ofer o interactiune plina de respect, intelegere si empatie, pentru a putea explora si evalua emotiile, gandurile si comportamentele problematice.

In activitatea desfasurata pana in prezent am lucrat cu persoane care au prezentat probleme din categoriile: anxietate, fobie, depresie, tulburari obsesiv-compulsive, dificultati de relationare, dificultati profesionale, dificultati in familie, dificultati in relatia de cuplu,  stres.

Lucrul cu copii imi aduce o enorma satisfactie, stiind ca ajut parintii sa puna bazele unei ingrijiri si educatii sanatoase pentru copiii lor, pentru a deveni adulti fericiti si satisfacuti de propria viata. Ca psihoterapeut am inteles ca toti dorim sa fim intelesi, auziti, iubiti pentru simplu fapt ca ne-am nascut si suntem “aici” in aceasta experienta umana. 

Programul si costurile ședințelor pot fi consultate în secțiunea TARIFE PSIHOLOGI. 

Pentru detalii privind serviciile sau pentru  programare, completați formularul din sectiunea CONTACT.

CE SPUN CLIENTII

 

Circle of security - curs pentru parinti

Am luat parte la cursul de parenting “Cercul sigurantei”, sustinut de Camelia, iar experienta cursului si cunostintele dobandite au ajutat in mod real in viata de familie. Camelia a imbogatit materialele cursului prin vasta experienta personala si profesionala, aducand detalii reale din societatea noastra si din lucrul cu copiii, ancorand astfel cursul in viata de zi cu zi. Consider ca participarea la acest curs m-a facut sa inteleg mai bine dinamica relatiei parinte - copil, modul in care reactioneaza si isi intelege emotiile copilul meu si mai ales modul in care reactionez eu. Am apreciat de asemenea disponibilitatea si usurinta cu care Camelia patrunde in detalii si explica fundamentele psihologice pe care este construit cursul, intr-un mod accesibil pentru cursanti. Ma bucur ca am luat parte la acest curs tinut intr-un mod cald, dar profesionist si care m’a facut sa traiesc si sa inteleg lucruri ce ar fi fost foarte greu explicabile doar prin lectura unei carti sau urmarirea de cursuri video. Recomand calduros cursul oricarui parinte, indiferent de varsta sa sau de varsta copilului!

Adaugat de: Cosmin

Părinte/sociolog

Am urmat de curând, împreună cu alți câțiva părinți, cursul cercul siguranței. Mi s-a parut foarte util. M-a ajutat sa îmi înțeleg comportamentul față de copilul meu mai bine, să îl pot îmbunătăți și să îmi dau seama de lipsurile din propria copilărie. Filmul prezentat în cadrul cursului este foarte interesant și este bazat pe experiența altor părinți. De un real folos au fost și împărtășirea întâmplărilor din relația părinte-copil cu ceilalți participanți și explicațiile psihologice pas cu pas ale Cameliei. Recomand celorlalți părinți cu căldură.

Adaugat de: Cristina Tomescu

Terapie

As dori sa ii multumesc Cameliei pentru rabdare, ghidare si modul profesionist in care abordeaza procesul terapeutic. Sedintele cu Camelia ma ajuta sa gasesc raspunsuri despre mine si sa explorez zone pe care nu le-am mai explorat, de care nu stiam ca exista. O recomand atat celor care doresc sa inteleaga cum "actioneaza" copilul din noi, cum ne influenteaza in viata de zi cu zi, cat si celor care au o stare anxioasa/depresiva si cauta resursele interioare pentru a o depasi.

Adaugat de: Mihai

Multumiri

Multumim mult Camelia pentru ajutorul important acordat familiei noastre intr-un moment dificil. Recomand cu drag!

Adaugat de: Carmen Dragomir

Terapie

Experienta traita de mine la sedintele de terapie este uimitoare, dureroasa, plina de inedit.Copilul din mine gaseste raspunsuri si indrumare.Este o continua descoperire a propriei persoane.Multumesc Camelia, pentru rabdare, daruire, determinare, pentru modul minunat in care ma faci sa ma simt, chiar si in cele mai incarcate momente.

Adaugat de: Carmen Hanganu

Adauga testimonial