Camelia Mladin

Cod personal (COPSI): 12025

Studii si specializari:

Psihoterapeut Analiza Tranzactionala – Yorkshire Training Center (2016)

Psiholog Clinician autonom cu drept de libera practica acordat de COPSI (2020)

Master Psihologie Clinica in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti (2009-2011)

Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti (2003-2007)

Program de interventie timpurie adresat parintilor “Circle of Security”, dezvoltat de cercetatorii Kent Hoffman, Bert Powell, Glen Cooper (2016)

Formare de baza Terapia Schemelor Cognitive, formare recunoscuta de International Society of Schema Therapy( ISST)(2020)

Formare continua in lucrul cu trauma, EMDR-Eye Movement Desensitization and Reprocessing, nivel 1(2019)

Dorinta de a cunoaste omul in toate dimensiunile sale, minte, corp, spirit, de a intelege ce se afla in spatele comportamentelor, a mastilor sociale m-a calauzit spre aprofundarea domeniului psihologiei.

Sunt curioasa in a intelege povestea de viata a fiecarui client cu care interactionez,  de aceea aduc in activitatea profesionala cunostinte diverse din sfera analizei tranzactionale, psihologiei copilului, neurostiinta dar nu in ultimul rand ma aduc pe mine cat mai autentic si sincer.

In afara cabinetului, sunt un om simplu. Imi place sa citesc, sa ma intalnesc cu prietenii si sa cant alaturi de colegii mei din cor. Imi pun acelasi intrebari ca si tine despre viata, invatand mereu din experientele prin care trec.

Ce vom face intr-o sedinta de terapie? Ne vom uita impreuna la propriile tale credinte, emotii si la felul in care s-au format in urma experientelor trecute, experiente ce  lasa o amprenta in interiorul nostru, ce  actioneaza ca o „voce” interioara care de multe ori nu ne lasa sa ne atingem potentialul si care actioneaza ca un sabotor. Pe masura ce constientizezi rolul acestor tipare si emotii, pe masura ce le intelegi, le traiesti si privesti cu compasiune catre partea vulnerabila a „copilului interior”, isi vor slabi intensitatea iar tu nu te vei mai simti controlat de ele.

Rolul meu in acest proces este acela de a-ti fi partener de drum, de a oferi ghidare, intelegere, compasiune, respect. Rolul tau este acela de a-ti da voie sa explorezi parti poate nestiute din interiorul tau astfel incat sa spui la sfarsit „sunt creatorul propriei vieti”.

Viziunea mea: Suntem impreuna pe acest drum si impreuna vom gasi solutiile de care tu ai nevoie!

Programul si costurile ședințelor pot fi consultate în secțiunea TARIFE PSIHOLOGI. 

Pentru detalii privind serviciile sau pentru  programare, completați formularul din sectiunea CONTACT.

CE SPUN CLIENTII

 

Ce spun clientii

Testimonial

Sfaturile si suportul ei m-au ajutat in situații critice, dezvăluindu-mi o alta perspectiva mult mai sanatoasa. Admir profesionalismul, implicarea si dorința permanenta de perfecționare.

Adaugat de: Cristina Ciuanel

Camelia

Am inceput sa lucrez cu Camelia de un an jumatate deja. In timp am invatat sa imi inteleg mai bine probleme, relatiile si nevoile datorita ajutorului si suportului ei. Consider ca intalnirile cu ea au fost unul dintre motivele principale pentru care incet si sigur am ies dintr-o perioada foarte delicata. Fiecare sedinta de terapie este ceva ce astept cu nerabdare si toate acestea datorita Cameliei, un om prietenos, profesionalist, implicat si dedicat.

Adaugat de: Nicoleta

Testimonial

Ședințele alături de Camelia m-au ajutat enorm, oferindu-mi oportunitatea de a explora și descoperi perspective noi și diverse de a privi și interpreta anumite situații de viața, ori temeri, angoase. De a-mi identifica și înțelege unele tipare ori mecanisme de apărare, și mai ales, cauzele acestora (locul și momentul in care sa le poziționez/ caut). De asemenea, au avut un rol esențial in intelegerea și gestionarea emoțiilor, dar și in recunoașterea anxietății și in acceptarea și integrarea ei intr-un mod productiv, mai exact intr-o direcție benefică mie, și implicit relațiilor mele. Așadar, ii multumesc Cameliei pe aceasta cale, pentru tot profesionalismul, răbdarea și capacitatea de a înțelege, de a rezona cu nevoile mele de care a dat dovada și o recomand cu mult drag și încredere!

Adaugat de: Cristina

Circle of security feedback

O cunosc pe Camelia de la gradinita pe care o frecventeaza copiii mei si sunt foarte multumita de relatia pe care a creat-o cu ei. Este adesea mentionata in povestile lor cu caldura si simpatie. Ulterior, am participat alaturi de alti parinti la seminarul "Cercle of security" unde Camelia a impletit cu iscusinta experienta ei cu experientele noastre si a creat o atmosfera degajata, unde ne-am simtit toti confortabil sa discutam despre framantarile noastre. Am apreciat rabdarea si profesionalismul cu care a abordat fiecare subiect, lasandu-ne ocazia de a face introspectii asupra modului in care reactionam in relatie cu copiii nostri, ghidandu-ne discret catre raspunsurile pe care le cautam. Nu a fost doar un curs despre cum sa imbunatatim relatia cu copiii, a fost o experienta completa in care am inteles mai bine nevoile copiilor nostri si cum putem sa le recunoastem mai repede, dar si care ne sunt limitarile si cum am putea sa lucram cu noi insine. O recomand cu caldura pe Camelia

Adaugat de: Loredana

Circle of security - curs pentru parinti

Am luat parte la cursul de parenting “Cercul sigurantei”, sustinut de Camelia, iar experienta cursului si cunostintele dobandite au ajutat in mod real in viata de familie. Camelia a imbogatit materialele cursului prin vasta experienta personala si profesionala, aducand detalii reale din societatea noastra si din lucrul cu copiii, ancorand astfel cursul in viata de zi cu zi. Consider ca participarea la acest curs m-a facut sa inteleg mai bine dinamica relatiei parinte - copil, modul in care reactioneaza si isi intelege emotiile copilul meu si mai ales modul in care reactionez eu. Am apreciat de asemenea disponibilitatea si usurinta cu care Camelia patrunde in detalii si explica fundamentele psihologice pe care este construit cursul, intr-un mod accesibil pentru cursanti. Ma bucur ca am luat parte la acest curs tinut intr-un mod cald, dar profesionist si care m’a facut sa traiesc si sa inteleg lucruri ce ar fi fost foarte greu explicabile doar prin lectura unei carti sau urmarirea de cursuri video. Recomand calduros cursul oricarui parinte, indiferent de varsta sa sau de varsta copilului!

Adaugat de: Cosmin

Adauga testimonial