Blu-Room-Banner-Horizomtal

Camelia Mladin

Cod personal (COPSI): 12025

Studii si specializari:

  • Psihoterapeut Analiza Tranzactionala – Yorkshire Training Center
  • Psiholog Clinician in supervizare cu drept de libera practica acordat de COPSI
  • Master Psihologie Clinica in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti
  • Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti
  • Program de interventie timpurie adresat parintilor “Circle of Security”, dezvoltat de cercetatorii Kent Hoffman, Bert Powell, Glen Cooper

Intotdeauna gasesc impreuna cu clientul resursele interioare pentru a fi in relatie in mod autentic, sincer, dincolo de mastile si conditionarile sociale. Ofer o interactiune plina de respect, intelegere si empatie, pentru a putea explora si evalua emotiile, gandurile si comportamentele problematice.

In activitatea desfasurata pana in prezent am lucrat cu persoane care au prezentat probleme din categoriile: anxietate, fobie, depresie, tulburari obsesiv-compulsive, dificultati de relationare, dificultati profesionale, dificultati in familie, dificultati in relatia de cuplu,  stres.

Lucrul cu copii imi aduce o enorma satisfactie, stiind ca ajut parintii sa puna bazele unei ingrijiri si educatii sanatoase pentru copiii lor, pentru a deveni adulti fericiti si satisfacuti de propria viata. Ca psihoterapeut am inteles ca toti dorim sa fim intelesi, auziti, iubiti pentru simplu fapt ca ne-am nascut si suntem “aici” in aceasta experienta umana. 

Programul si costurile ședințelor pot fi consultate în secțiunea TARIFE PSIHOLOGI. 

Pentru detalii privind serviciile sau pentru  programare, completați formularul din sectiunea CONTACT.

CE SPUN CLIENTII

 

Multumiri

Multumim mult Camelia pentru ajutorul important acordat familiei noastre intr-un moment dificil. Recomand cu drag!

Adaugat de: Carmen Dragomir

Terapie

Experienta traita de mine la sedintele de terapie este uimitoare, dureroasa, plina de inedit.Copilul din mine gaseste raspunsuri si indrumare.Este o continua descoperire a propriei persoane.Multumesc Camelia, pentru rabdare, daruire, determinare, pentru modul minunat in care ma faci sa ma simt, chiar si in cele mai incarcate momente.

Adaugat de: Carmen Hanganu

Circle of security in grădiniță/ familie

Incep prin a multumi Cameliei, unul dintre oamenii care vine cu foarte multe idei noi in instituția in care lucrez de mai bine de sase ani, pentru sprijinul acordat in momentele dificile cu cei mici cand totul părea fara iesire. Am participat împreună cu alte educatoare la trainingul numit "Cercul sigurantei" in care pe baza informației prezentata sub forma de filmulete, jocuri si chiar situatii reale, am reusit sa intelegem o alta fata a comportamentului copiilor cu care interactionam zi de zi. Au fost metode noi pe care le-am însusit si incerc prin exercițiul zilnic sa le aplic. Ar trebui sa participati la acest seminar daca va intereseaza relația adultului cu propriul copil sau cei de la clasa la care predați. Vi-l recomand cu drag! Mihaela Toia

Adaugat de: Mihaela Toia

Circle of Security

Am participat cu mult interes la cursul "Circle of Security", sustinut de Camelia, iar impactul informațiilor obtinute de.a lungul celor doua intalniri a fost pe masura așteptărilor! Am inteles conceptul de "cerc al sigurantei" in interactiunea cu copiii, prin intermediul unor exemple clare, niste filmulete in care apar personaje reale sau actori. M.am regasit in situatiile prezentate, atat la clasa cat si in viata personala, mi.am pus intrebari si am gasit răspunsuri la anumite reactii ale copiilor, dar si ale mele. Ma straduiesc sa aplic aceaste metode cat mai des si de cele mai multe ori observ ca au rezultate. Va recomand cu drag sa luati si voi parte la aceasta experiență. Iti multumesc, Camelia!

Adaugat de: Buciumanu Adriana

Adauga testimonial