Camelia Mladin
Camelia Mladin
psihoterapeut
Psiholog Certificat
Cod COPSI: 12025

Sediu Tineretului

B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti

 

Despre

Rolul meu in acest proces este acela de a-ti fi partener de drum, de a oferi ghidare, intelegere, compasiune, respect. Rolul tau este acela de a-ti da voie sa explorezi parti poate nestiute din interiorul tau astfel incat sa spui la sfarsit „sunt creatorul propriei vieti”.

Viziunea mea: Suntem impreuna pe acest drum si impreuna vom gasi solutiile de care tu ai nevoie!e a cunoaste omul in toate dimensiunile sale, minte, corp, spirit, de a intelege ce se afla in spatele comportamentelor, a mastilor sociale m-a calauzit spre aprofundarea domeniului psihologiei.

Ce vom face intr-o sedinta de terapie?

Ne vom uita impreuna la propriile tale credinte, emotii si la felul in care s-au format in urma experientelor trecute, experiente ce  lasa o amprenta in interiorul nostru, ce  actioneaza ca o „voce” interioara care de multe ori nu ne lasa sa ne atingem potentialul si care actioneaza ca un sabotor. Pe masura ce constientizezi rolul acestor tipare si emotii, pe masura ce le intelegi, le traiesti si privesti cu compasiune catre partea vulnerabila a „copilului interior”, isi vor slabi intensitatea iar tu nu te vei mai simti controlat de ele.

 

Studii si specializari

  • Psihoterapeut Analiza Tranzactionala – Yorkshire Training Center (2016)
  • Psiholog Clinician autonom cu drept de libera practica acordat de COPSI (2020)
  • Master Psihologie Clinica in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti (2009-2011)
  • Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti (2003-2007)
  • Program de interventie timpurie adresat parintilor “Circle of Security”, dezvoltat de cercetatorii Kent Hoffman, Bert Powell, Glen Cooper (2016)
  • Formare de baza Terapia Schemelor Cognitive, formare recunoscuta de International Society of Schema Therapy ( ISST)(2020)
  • Formare continua in lucrul cu trauma, EMDR-Eye Movement Desensitization and Reprocessing, nivel 1 (2019)

 

 

Ce spun clientii

Circle of security in grădiniță/ familie

Incep prin a multumi Cameliei, unul dintre oamenii care vine cu foarte multe idei noi in instituția in care lucrez de mai bine de sase ani, pentru sprijinul acordat in momentele dificile cu cei mici cand totul părea fara iesire. Am participat împreună cu alte educatoare la trainingul numit "Cercul sigurantei" in care pe baza informației prezentata sub forma de filmulete, jocuri si chiar situatii reale, am reusit sa intelegem o alta fata a comportamentului copiilor cu care interactionam zi de zi. Au fost metode noi pe care le-am însusit si incerc prin exercițiul zilnic sa le aplic. Ar trebui sa participati la acest seminar daca va intereseaza relația adultului cu propriul copil sau cei de la clasa la care predați. Vi-l recomand cu drag! Mihaela Toia

Adaugat de: Mihaela Toia

Circle of Security

Am participat cu mult interes la cursul "Circle of Security", sustinut de Camelia, iar impactul informațiilor obtinute de.a lungul celor doua intalniri a fost pe masura așteptărilor! Am inteles conceptul de "cerc al sigurantei" in interactiunea cu copiii, prin intermediul unor exemple clare, niste filmulete in care apar personaje reale sau actori. M.am regasit in situatiile prezentate, atat la clasa cat si in viata personala, mi.am pus intrebari si am gasit răspunsuri la anumite reactii ale copiilor, dar si ale mele. Ma straduiesc sa aplic aceaste metode cat mai des si de cele mai multe ori observ ca au rezultate. Va recomand cu drag sa luati si voi parte la aceasta experiență. Iti multumesc, Camelia!

Adaugat de: Buciumanu Adriana

Adauga testimonial