Camelia Mladin
Camelia Mladin
psihoterapeut
Psiholog Certificat
Cod COPSI: 12025

Sediu Tineretului

B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti

 

Despre

Rolul meu in acest proces este acela de a-ti fi partener de drum, de a oferi ghidare, intelegere, compasiune, respect. Rolul tau este acela de a-ti da voie sa explorezi parti poate nestiute din interiorul tau astfel incat sa spui la sfarsit „sunt creatorul propriei vieti”.

Viziunea mea: Suntem impreuna pe acest drum si impreuna vom gasi solutiile de care tu ai nevoie!e a cunoaste omul in toate dimensiunile sale, minte, corp, spirit, de a intelege ce se afla in spatele comportamentelor, a mastilor sociale m-a calauzit spre aprofundarea domeniului psihologiei.

Ce vom face intr-o sedinta de terapie?

Ne vom uita impreuna la propriile tale credinte, emotii si la felul in care s-au format in urma experientelor trecute, experiente ce  lasa o amprenta in interiorul nostru, ce  actioneaza ca o „voce” interioara care de multe ori nu ne lasa sa ne atingem potentialul si care actioneaza ca un sabotor. Pe masura ce constientizezi rolul acestor tipare si emotii, pe masura ce le intelegi, le traiesti si privesti cu compasiune catre partea vulnerabila a „copilului interior”, isi vor slabi intensitatea iar tu nu te vei mai simti controlat de ele.

 

Studii si specializari

  • Psihoterapeut Analiza Tranzactionala – Yorkshire Training Center (2016)
  • Psiholog Clinician autonom cu drept de libera practica acordat de COPSI (2020)
  • Master Psihologie Clinica in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti (2009-2011)
  • Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti (2003-2007)
  • Program de interventie timpurie adresat parintilor “Circle of Security”, dezvoltat de cercetatorii Kent Hoffman, Bert Powell, Glen Cooper (2016)
  • Formare de baza Terapia Schemelor Cognitive, formare recunoscuta de International Society of Schema Therapy ( ISST)(2020)
  • Formare continua in lucrul cu trauma, EMDR-Eye Movement Desensitization and Reprocessing, nivel 1 (2019)

 

 

Ce spun clientii

Circle of security - curs pentru parinti

Am luat parte la cursul de parenting “Cercul sigurantei”, sustinut de Camelia, iar experienta cursului si cunostintele dobandite au ajutat in mod real in viata de familie. Camelia a imbogatit materialele cursului prin vasta experienta personala si profesionala, aducand detalii reale din societatea noastra si din lucrul cu copiii, ancorand astfel cursul in viata de zi cu zi. Consider ca participarea la acest curs m-a facut sa inteleg mai bine dinamica relatiei parinte - copil, modul in care reactioneaza si isi intelege emotiile copilul meu si mai ales modul in care reactionez eu. Am apreciat de asemenea disponibilitatea si usurinta cu care Camelia patrunde in detalii si explica fundamentele psihologice pe care este construit cursul, intr-un mod accesibil pentru cursanti. Ma bucur ca am luat parte la acest curs tinut intr-un mod cald, dar profesionist si care m’a facut sa traiesc si sa inteleg lucruri ce ar fi fost foarte greu explicabile doar prin lectura unei carti sau urmarirea de cursuri video. Recomand calduros cursul oricarui parinte, indiferent de varsta sa sau de varsta copilului!

Adaugat de: Cosmin

Părinte/sociolog

Am urmat de curând, împreună cu alți câțiva părinți, cursul cercul siguranței. Mi s-a parut foarte util. M-a ajutat sa îmi înțeleg comportamentul față de copilul meu mai bine, să îl pot îmbunătăți și să îmi dau seama de lipsurile din propria copilărie. Filmul prezentat în cadrul cursului este foarte interesant și este bazat pe experiența altor părinți. De un real folos au fost și împărtășirea întâmplărilor din relația părinte-copil cu ceilalți participanți și explicațiile psihologice pas cu pas ale Cameliei. Recomand celorlalți părinți cu căldură.

Adaugat de: Cristina Tomescu

Terapie

As dori sa ii multumesc Cameliei pentru rabdare, ghidare si modul profesionist in care abordeaza procesul terapeutic. Sedintele cu Camelia ma ajuta sa gasesc raspunsuri despre mine si sa explorez zone pe care nu le-am mai explorat, de care nu stiam ca exista. O recomand atat celor care doresc sa inteleaga cum "actioneaza" copilul din noi, cum ne influenteaza in viata de zi cu zi, cat si celor care au o stare anxioasa/depresiva si cauta resursele interioare pentru a o depasi.

Adaugat de: Mihai

Multumiri

Multumim mult Camelia pentru ajutorul important acordat familiei noastre intr-un moment dificil. Recomand cu drag!

Adaugat de: Carmen Dragomir

Terapie

Experienta traita de mine la sedintele de terapie este uimitoare, dureroasa, plina de inedit.Copilul din mine gaseste raspunsuri si indrumare.Este o continua descoperire a propriei persoane.Multumesc Camelia, pentru rabdare, daruire, determinare, pentru modul minunat in care ma faci sa ma simt, chiar si in cele mai incarcate momente.

Adaugat de: Carmen Hanganu

Adauga testimonial