Unde ne gasesti
Sediu Tineretului - Timpuri Noi
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Sediu Piata Victoriei
Str. Buzesti Nr. 61, Bucuresti
Fa o programare
Online 
*Programari telefonice: 9:00 - 17:00

"Femei care iubesc prea mult, sau femei care se iubesc pe ele prea putin?" - grup de dezvoltare personala

femei care iubesc prea mult.jpgRobin Norwood, psihoterapeut specializat pe viaţa de cuplu şi de familie, a scris celebra carte Femei care iubesc prea mult

Conform autorului, iubeşti prea mult atunci când dezvolţi o dependenţă de partener, poate din frica de a nu fi singură, poate din cauze ascunse în copilărie, când părinţii nu îţi acordau suficientă atenţie, suficientă iubire. Mai târziu, vei considera că nu meriţi prea mult, stima de sine nu-ţi va fi la cote maxime, dimpotrivă, atracţia faţă de bărbaţii nepotriviţi va exista mereu. A devenit deja o provocare să încerci să-l faci să te iubească iubindu-l necondiţionat, iubindu-l tot mai mult cu cât el te va iubi mai puţin. Vei căuta inconstient bărbaţii cu probleme (cu banii, cu drogurile, cu alcoolul, violenţi, afemeiaţi, meschini), pe care vei încerca să îi schimbi şi vei crede, până la un punct, că ei se vor schimba pentru tine "cand isi vor da seama cat de valoroasa esti tu".

Când vei înţelege că asta se întâmplă extrem de rar, aproape niciodată, va fi prea târziu. Deja vei fi făcut o nouă obsesie, îţi vei fi stabilit o nouă dependenţă. Aceea de încă un barbat incapabil să te facă fericită. Femeile care iubesc prea mult sunt femeile cu o tendinţă acută de a-şi face singure rău, sunt femeile care crezând că îl ajută pe cel pe care îl iubesc nu fac decât, în timp, să se autodistrugă.

Daca viata ta seamana cu cea descrisa aici, poti beneficia acum de un grup de dezvoltare personala pentru a te cunoaste, a te intelege mai bine si pentru a urma o cale care sa te ajute sa evadezi din acest stil de viata si sa te indrepti catre independenta  si siguranta.

TRAINER: psihoterapeut Andreea Daniela GolitaGolita Andreea.jpg

Cod personal COPSI: 07579

Specializari:

-  Psihoterapeut sistemic de cuplu și familie

- Specializare în Terapia Centrata pe Emoții de cuplu și familie

- Membru al ICEEFT - The International Center for Excellence în Emotionally Focused Therapy, Ottawa, Canada

Numărul de locuri limitat la 12.

Costul este de 150 lei / sesiune. Plata se va face în urma unei facturi emise și se va achita cu 24 de h înainte de fiecare sesiune.

Întâlnirile vor incepe joi, 13 mai 2021 orele 18:00 – 21:00 si se vor tine saptamanal, pe platforma online ZOOM.

Rezervarea unui loc se face prin plata in avans a primei sedinte.
Detaliile cu privire la modul de achitare a avansului le veti primi pe mail, dupa completarea formularului de mai jos.

Daca nu ti se potriveste un program de dezvoltare personala in grup, programeaza-te la sedinte individuale.

Participa la eveniment