Andreea Golita

Cod personal (COPSI): 07579

psihoterapeut/terapeut BOWEN

Formarea continua si expertiza in mai multe arii ale psihologiei m-au facut sa privesc fiecare “problema” din mai multe perspective, in contexul sistemului si supra-sistemului in care traieste fiecare persoana. In terapia de cuplu clientul meu este “relatia” si nu individul pentru ca “daca intrebam clientii care este baza unei relatii fericite de lunga durata, ei vor raspunde inevitabil cu un cuvant: iubirea” Dr. Sue Johnson fondator EFT “Emotionally Focused Therapy”.

Studii si specializari:

 • Psihoterapie centrata pe emotii EFT “Emotionally Focused Therapy” - cea mai de succes terapie de cuplu conform cercetarilor in domeniu (2015 - 2017)
 • Psihoterapie Sistemica de cuplu si familie - Scoala Sistemica de Formare “by Gamma Institute” - o umbrela care cuprinde mai multe concepte care au la baza familia ca sitem: terapia structuralistă, strategică, transgenerațională, experențială de familie, cognitiv-comportamentală sistemică, eriksoniană de familie, narativă, focalizată pe soluție, colaborativă (2013 - 2017)
 • Master in Psihologie, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iasi (2008 - 2010)
 • Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iasi (2004 - 2008)
 • Cursul de terapie Bowen in cadrul Academiei de terapie Bowen din Australia (2014 - 2016)

Membru al “International Centre for Excellence in Emotionally Focused Therapy” Ottawa, Canada  http://www.iceeft.com/index.php/find-a-therapist

Membru al “Australian Bowen Academy” http://www.bowtech.ro/harta.php

Terapia Bowen este o formula unica de reechilibrare neuro-musculară, fiind folosită cu succes in psihosomatica. Pe plan internațional, terapia Bowen este considerată de medicina alopata și homeopată ca fiind cea mai buna tehnica de vindecare. 

Domenii de competenta:

 • Psihoterapie de cuplu si familie
 • Psihoterapie individuala
 • Dezvoltare personala
 • Parenting
 • Psiho-somatica
 • Terapie Bowen
Costurile sedintelor individuale si de grup pot fi consultate in sectiunea TARIFE PSIHOLOGI. 
Pentru detalii privind serviciile sau pentru  programare, completati formularul din sectiunea CONTACT.

Ce spun clientii

Andreea si Zana Buna

Am intalnit-o pe Andreea pur intamplator intr-un moment cu mare incarcatura emotionala a vietii mele. Aveam de ceva timp in minte ca trebuie sa vorbesc cu un terapeut si sunt nespus de fericita ca am intalnit-o pe ea. Andreea mi-a schimbat perspectiva asupra vietii mele si m-a ghidat in gasirea unor raspunsuri pe care le cautam si inca le caut de foarte multa vreme. Insa mai mult de atat, ea mi-a salvat viata si discutiile cu ea m-au adus intr-un loc mult mai luminos. Andreea este precum o Zana Buna si fiecare revedere imi confirma faptul ca intalnirea noastra nu s-a produs din intamplare ci pentru ca asa trebuie. Iti multumesc pentru tot, Andreea!

Adaugat de: Simona

So grateful I’ve met her <3

Sunt cateva luni de cand merg la Andreea la psihoterapie si la Bowen, si inca de la prima sedinta, m-am simtit in largul meu, naturala, si am simtit ca pot sa ma destainui in fata ei. Imi place foarte mult prezenta Andreei, si de fiecare data revin cu drag. Un plus pe care l-am simtit, a fost ca nu a existat o presiune legat de urmatoarea sedinta. Am putut sa mi iau timpul necesar, si sa observ in experienta zilnica lucruri singura, fara o presiune, ce se va mai intampla si cand si ce o sa vorbesc cu ea next time. Se vede ca e pasionata de ceea ce face, si asta inspira oamenii. Andreea mi e acum ca un stalp la care revin dupa ce ma impiedic singura in viata de zi cu zi. Si doar un singur sfat, cateva vorbe, ma ajuta sa vad mai bine lucrurile si sa deblochez situatii. Ma ajuta sa stiu ce am de facut, alte actiuni ca pana acum, dar fara sa ma lupt cu ele. M-a ajutat sa ma relaxez, echilibrez. M-a ajutat si ma ajuta foarte mult experienta cu ea, felul in care priveste lucrurile, felul in care actioneaza, felul in care e. Si faptul ca am gasit un psiholog cu ajutorul caruia sa vad progrese reale la mine, a fost printre cele mai bune lucruri dupa o perioada de haos. O recomand cu caldura.

Adaugat de: Ana

De nota 1000

Inca de la prima sedinta de psihoterapie am vazut ca am descoperit o comoara.Te ajuta foarte mult sa vezi lucrurile altfel, sa gandesti si sa descoperi in tine. Imi place foarte mult modul de abordare si de dansa ca prezenta. Se vede ca face totul cu placere. Multumesc!

Adaugat de: Diana

Un psiholog minunat

Un om cu un suflet minunat care ne-a făcut pe mine și pe iubitul meu să ne simțim în largul nostru în momentele în care împărtășeam secretele și problemele relației, ne-am deschis complet și a fost un sentiment minunat. Este un psiholog excelent care are puterea de a te ajuta să te deschizi complet și să realizezi ce înseamnă iubirea, arătându-ți calea spre o viață armonioasă. Un suflet bun și cald și un psiholog desăvârșit pe care îl recomand cu încredere! Multimim Andreea :)

Adaugat de: Martha

Andreea - o persoana minunata, un psiholog nemaipomenit si un terapeut bowen adorabil

Ii multumesc din suflet Andreei pentru tot ajutorul acordat atat mie prin sedintele de consiliere psihologica, cat si fiului meu pentru sedintele de terapie bowen. In ambele situatii ne a tratat cu caldura si simpla ei prezenta ne da o stare de bine si de liniste. O recomand cu incredere!

Adaugat de: Sonia

Adauga testimonial