Andreea Golita
Andreea Golita
psihoterapeut / cofondator
Psiholog Certificat
Cod COPSI: 07579

Sediu Piata Victoriei

Strada Buzesti Nr.61, Bucuresti

Despre

Formarea continua si expertiza in mai multe arii ale psihologiei m-au facut sa privesc fiecare “problema” din mai multe perspective, in contexul sistemului si supra-sistemului in care traieste fiecare persoana. In terapia de cuplu clientul meu este “relatia” si nu individul pentru ca “daca intrebam clientii care este baza unei relatii fericite de lunga durata, ei vor raspunde inevitabil cu un cuvant: iubirea” Dr. Sue Johnson fondator EFT “Emotionally Focused Therapy”.

Psihoterapeut acreditat international in Terapia Centrata pe Emotii - Emotionally Focused Therapy (EFT) in cadrul International Centre for Excellence in Emotionally Focused Therapy (ICEEFT), Ottawa, Canada  sub coordonarea lui Dr. Sue Johnson - https://iceeft.com 

Membru al “International Centre for Excellence in Emotionally Focused Therapy” Ottawa, Canada  http://www.iceeft.com/index.php/find-a-therapist

Aparitii media:

Emisiunea "Arta de a fi" la Euronews - Care sunt emotiile utile si ce faci cu fricile in relatii?

https://www.youtube.com/watch?v=YFMIHKiDHkM&t=32s 

Emisiunea "Conexiuni" la Speranta TV - Vulcanul interior: Cum sa gestionezi furia inainte sa te consume?

https://www.youtube.com/watch?v=A1wGaa0uH8s 

 

Studii universitare si specializari

 • Psihoterapie Centrata pe Emotii EFT “Emotionally Focused Therapy” - cea mai de succes terapie de cuplu conform cercetarilor in domeniu (2015 - 2017)
 • Psihoterapie Sistemica de cuplu si familie - o umbrela care cuprinde mai multe concepte care au la baza familia ca sistem: terapia structuralistă, strategică, transgenerațională, experențială de familie, cognitiv-comportamentală sistemică, eriksoniană de familie, narativă, focalizată pe soluție, colaborativă (2013 - 2017)
 • Curs P.C.M - Process Communication Model nivel 1 si nivel 2, trainer Alexandra Sava (2020)
 • Workshop Dr. Gabor Mate "Normal anormal", Asociatia Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (2022)
 • Master in Psihologie, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iasi (2008 - 2010)
 • Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iasi (2004 - 2008)

 

Domenii de competenta

 • Psihoterapie de cuplu/familie
 • Psihoterapie individuala
 • Psihologie transgerationala
 • Dezvoltare personala
 • Parenting
 • Psiho-somatica
 

Ce spun clientii

Andreea si Zana Buna

Am intalnit-o pe Andreea pur intamplator intr-un moment cu mare incarcatura emotionala a vietii mele. Aveam de ceva timp in minte ca trebuie sa vorbesc cu un terapeut si sunt nespus de fericita ca am intalnit-o pe ea. Andreea mi-a schimbat perspectiva asupra vietii mele si m-a ghidat in gasirea unor raspunsuri pe care le cautam si inca le caut de foarte multa vreme. Insa mai mult de atat, ea mi-a salvat viata si discutiile cu ea m-au adus intr-un loc mult mai luminos. Andreea este precum o Zana Buna si fiecare revedere imi confirma faptul ca intalnirea noastra nu s-a produs din intamplare ci pentru ca asa trebuie. Iti multumesc pentru tot, Andreea!

Adaugat de: Simona

So grateful I’ve met her <3

Sunt cateva luni de cand merg la Andreea la psihoterapie si la Bowen, si inca de la prima sedinta, m-am simtit in largul meu, naturala, si am simtit ca pot sa ma destainui in fata ei. Imi place foarte mult prezenta Andreei, si de fiecare data revin cu drag. Un plus pe care l-am simtit, a fost ca nu a existat o presiune legat de urmatoarea sedinta. Am putut sa mi iau timpul necesar, si sa observ in experienta zilnica lucruri singura, fara o presiune, ce se va mai intampla si cand si ce o sa vorbesc cu ea next time. Se vede ca e pasionata de ceea ce face, si asta inspira oamenii. Andreea mi e acum ca un stalp la care revin dupa ce ma impiedic singura in viata de zi cu zi. Si doar un singur sfat, cateva vorbe, ma ajuta sa vad mai bine lucrurile si sa deblochez situatii. Ma ajuta sa stiu ce am de facut, alte actiuni ca pana acum, dar fara sa ma lupt cu ele. M-a ajutat sa ma relaxez, echilibrez. M-a ajutat si ma ajuta foarte mult experienta cu ea, felul in care priveste lucrurile, felul in care actioneaza, felul in care e. Si faptul ca am gasit un psiholog cu ajutorul caruia sa vad progrese reale la mine, a fost printre cele mai bune lucruri dupa o perioada de haos. O recomand cu caldura.

Adaugat de: Ana

De nota 1000

Inca de la prima sedinta de psihoterapie am vazut ca am descoperit o comoara.Te ajuta foarte mult sa vezi lucrurile altfel, sa gandesti si sa descoperi in tine. Imi place foarte mult modul de abordare si de dansa ca prezenta. Se vede ca face totul cu placere. Multumesc!

Adaugat de: Diana

Un psiholog minunat

Un om cu un suflet minunat care ne-a făcut pe mine și pe iubitul meu să ne simțim în largul nostru în momentele în care împărtășeam secretele și problemele relației, ne-am deschis complet și a fost un sentiment minunat. Este un psiholog excelent care are puterea de a te ajuta să te deschizi complet și să realizezi ce înseamnă iubirea, arătându-ți calea spre o viață armonioasă. Un suflet bun și cald și un psiholog desăvârșit pe care îl recomand cu încredere! Multimim Andreea :)

Adaugat de: Martha

Andreea - o persoana minunata, un psiholog nemaipomenit si un terapeut bowen adorabil

Ii multumesc din suflet Andreei pentru tot ajutorul acordat atat mie prin sedintele de consiliere psihologica, cat si fiului meu pentru sedintele de terapie bowen. In ambele situatii ne a tratat cu caldura si simpla ei prezenta ne da o stare de bine si de liniste. O recomand cu incredere!

Adaugat de: Sonia

Adauga testimonial