Andreea Golita

Cod personal (COPSI): 07579

Formarea continua si expertiza in mai multe arii ale psihologiei m-au facut sa privesc fiecare “problema” din mai multe perspective, in contexul sistemului si supra-sistemului in care traieste fiecare persoana. In terapia de cuplu clientul meu este “relatia” si nu individul pentru ca “daca intrebam clientii care este baza unei relatii fericite de lunga durata, ei vor raspunde inevitabil cu un cuvant: iubirea” Dr. Sue Johnson fondator EFT “Emotionally Focused Therapy”.

Studii si specializari:

 • Psihoterapie centrata pe emotii EFT “Emotionally Focused Therapy” - cea mai de succes terapie de cuplu conform cercetarilor in domeniu (2015 - 2017)
 • Psihoterapie Sistemica de cuplu si familie - Scoala Sistemica de Formare “by Gamma Institute” - o umbrela care cuprinde mai multe concepte care au la baza familia ca sitem: terapia structuralistă, strategică, transgenerațională, experențială de familie, cognitiv-comportamentală sistemică, eriksoniană de familie, narativă, focalizată pe soluție, colaborativă (2013 - 2017)
 • Master in Psihologie, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iasi (2008 - 2010)
 • Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iasi (2004 - 2008)
 • Cursul de terapie Bowen in cadrul Academiei de terapie Bowen din Australia (2014 - 2016)

Membru al “International Centre for Excellence in Emotionally Focused Therapy” Ottawa, Canada  http://www.iceeft.com/index.php/find-a-therapist

Membru al “Australian Bowen Academy” http://www.bowtech.ro/harta.php

Domenii de competenta:

 • Psihoterapie de cuplu si familie
 • Psihoterapie individuala
 • Dezvoltare personala
 • Parenting
 • Psiho-somatica
 • Terapie Bowen
Costurile sedintelor individuale si de grup pot fi consultate in sectiunea TARIFE PSIHOLOGI. 
Pentru detalii privind serviciile sau pentru  programare, completati formularul din sectiunea CONTACT.

Ce spun clientii

Experienta mea – terapie Bowen

Am inceput tratamentul Bowen acum 2 ani si pot sa ma consider un caz de success. Aveam dureri vechi de spate (o hernie de disc) care nu se rezolvau cu nici un fel de tratament. Am incercat cativa ani buni fizioterapie si kinetoterapie dar din pacate efectele erau de scurta durata. Cu terapia Bowen, in maximum doua luni durerile au disparut. Sunt foarte fericita ca am avut norocul sa o intalnesc pe Andreea Golita care in patru sedinte mi-a redat speranta. Multumesc din suflet.

Adaugat de: Camelia T.

Multumesc, Andreea.

Am cautat-o pe Andreea ca terapeut Bowen , cu mare incredere ca o sa imi rezolv o problema medicala. Pe linga un terapeut bine pregatit profesional am gasit in Andreea si un psholog bun. Rezultatele au fost minunate. Afectiunea medicala a disparut iar eu am devenit un om care se bucura din plin de viata . Multumesc mult, draga mea Andreea.

Adaugat de: Popescu Camelia

Experienta mea de terapie

Am cunoscut o pe Andreea acum doi ani recomandata de o fosta colega de la Iasi. Eu locuiesc in Italia si am venit cu sora mea in Romania la niste cursuri de dezvoltare personala si in acelasi timp doream sa facem si cateva sedinte de terapie bowen, si asa am ajuns la Andreea. De cum am intrat in cabinet si am cunoscut o am simtit ca emana o energie pozitiva care te facea sa te simti minunat. Este f.bine pregatita profesional atat ca psiholog, cat si ca terapeut bowen. Am venit des in Romania,si m--am dus tot timpul la cabinetul ei cu placere pt. ca stiam ca imi va fi bine. Cum anul acesta voi veni la abia la sfarsitul primaverii vreau sa fac cateva sedinte pe skype.

Adaugat de: Doina

OM bun

Andreea, iti multumesc si pe aceasta cale ca mi-ai aparut in viata! Un OM deosebit de cald, m-a facut sa ma simt in siguranta si de fiecare data cand ne-am intalnit parca am simtit ca vorbesc cu un prieten care nu ma judeca si care imi este tot timpul alaturi!

Adaugat de: Mihaela D.

Adauga testimonial