Andreea Golita
Andreea Golita
psihoterapeut / cofondator
Psiholog Certificat
Cod COPSI: 07579

Sediu Piata Victoriei

Strada Buzesti Nr.61, Bucuresti

Despre

Formarea continua si expertiza in mai multe arii ale psihologiei m-au facut sa privesc fiecare “problema” din mai multe perspective, in contexul sistemului si supra-sistemului in care traieste fiecare persoana. In terapia de cuplu clientul meu este “relatia” si nu individul pentru ca “daca intrebam clientii care este baza unei relatii fericite de lunga durata, ei vor raspunde inevitabil cu un cuvant: iubirea” Dr. Sue Johnson fondator EFT “Emotionally Focused Therapy”.

Psihoterapeut acreditat international in Terapia Centrata pe Emotii - Emotionally Focused Therapy (EFT) in cadrul International Centre for Excellence in Emotionally Focused Therapy (ICEEFT), Ottawa, Canada  sub coordonarea lui Dr. Sue Johnson - https://iceeft.com 

Membru al “International Centre for Excellence in Emotionally Focused Therapy” Ottawa, Canada  http://www.iceeft.com/index.php/find-a-therapist

Aparitii media:

https://www.youtube.com/watch?v=YFMIHKiDHkM&t=32s 

 

Studii universitare si specializari

 • Psihoterapie Centrata pe Emotii EFT “Emotionally Focused Therapy” - cea mai de succes terapie de cuplu conform cercetarilor in domeniu (2015 - 2017)
 • Psihoterapie Sistemica de cuplu si familie - o umbrela care cuprinde mai multe concepte care au la baza familia ca sistem: terapia structuralistă, strategică, transgenerațională, experențială de familie, cognitiv-comportamentală sistemică, eriksoniană de familie, narativă, focalizată pe soluție, colaborativă (2013 - 2017)
 • Curs P.C.M - Process Communication Model nivel 1 si nivel 2, trainer Alexandra Sava (2020)
 • Workshop Dr. Gabor Mate "Normal anormal", Asociatia Institutul pentru Studiul si Tratamentul Traumei (2022)
 • Master in Psihologie, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iasi (2008 - 2010)
 • Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iasi (2004 - 2008)

 

Domenii de competenta

 • Psihoterapie de cuplu/familie
 • Psihoterapie individuala
 • Psihologie transgerationala
 • Dezvoltare personala
 • Parenting
 • Psiho-somatica
 

Ce spun clientii

Experienta mea de terapie

Am cunoscut o pe Andreea acum doi ani recomandata de o fosta colega de la Iasi. Eu locuiesc in Italia si am venit cu sora mea in Romania la niste cursuri de dezvoltare personala si in acelasi timp doream sa facem si cateva sedinte de terapie bowen, si asa am ajuns la Andreea. De cum am intrat in cabinet si am cunoscut o am simtit ca emana o energie pozitiva care te facea sa te simti minunat. Este f.bine pregatita profesional atat ca psiholog, cat si ca terapeut bowen. Am venit des in Romania,si m--am dus tot timpul la cabinetul ei cu placere pt. ca stiam ca imi va fi bine. Cum anul acesta voi veni la abia la sfarsitul primaverii vreau sa fac cateva sedinte pe skype.

Adaugat de: Doina

OM bun

Andreea, iti multumesc si pe aceasta cale ca mi-ai aparut in viata! Un OM deosebit de cald, m-a facut sa ma simt in siguranta si de fiecare data cand ne-am intalnit parca am simtit ca vorbesc cu un prieten care nu ma judeca si care imi este tot timpul alaturi!

Adaugat de: Mihaela D.

Adauga testimonial