Unde ne gasesti
Sediu Tineretului - Timpuri Noi
B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti
Sediu Piata Victoriei
Str. Buzesti Nr. 61, Bucuresti
Fa o programare
Online 
*Programari telefonice: 9:00 - 17:00

Primul Blu Room in Romania

Blu Room este o tehnologie revoluționară care îmbină frecvența luminii și a sunetului cu geometria, pentru a crea o atmosferă care pune organismul în stază și accelerează procesele naturale de vindecare ale corpului. Frecvențe specifice de lumină și sunet, produc o creștere naturală de vitamina D3, activează undele cerebrale Theta și emit un flux crescut de biofotoni în corp.
 
Doctorul Thomas Budzynski – una dintre cele mai importate autorități din lumea biofeedback-ului, afirmă că undele cerebrale de tip theta pot induce așa-numita „senzație de detașare relaxată”. Această stare dobândită schimbă organismul și reprogramează stările și gândurile negative, declanșează în orice organism viu procesul de auto-vindecare.

Principala sursă de biofotoni este soarele, însă din cauza poluării care afectează stratul de ozon, expunerea la soare poate fi periculoasă. De asemenea, alimentele pe care le consumăm (procesate, refrigerate, congelate, crescute în mediu artificial fără expunere la lumina naturală) sunt sărace în biofotoni.

Expunerea redusă la soare împreună cu deficitul de biofotoni din alimentație, specifice stilului de viață contemporan, este considerat de unii cercetători ca principala cauză a bolilor grave (oncologice, imunologice, metabolice, psihice ș.a.m.d).

Prin expunere regulată în Blu Room, prezența biofotonilor în organism se menține la un nivel optim, datorită frecvenței UVB emanate de lămpile din interior.

În Blu Room vitamina D3 – considerată de specialiști “hormon fundamental al bunei funcționări a organismului” - este secretată în cantități mari într-o perioadă foarte scurtă de timp, și se va resimți ca un “fior in tot corpul” în timpul expunerii.

Vitamina D3 generată cu ajutorul Blu Room joacă un rol vital pentru sănătatea organismului, întinerirea celulară și la nivel fizic și psihic prin îmbunătățirea capacităților neuronale. Cu o cantitate suficientă de hormoni secretată în timpul sesiunilor Blu Room, organismul tău va accesa întregul său potențial!

bluroomONG-ul Blu Room București organizează o campanie de strângere de fonduri pentru a aduce această formă de terapie și în țara noastră.

Te invităm să contribui și tu la acest proiect, să construim împreună primul Blu Room în București, să facem disponibilă una dintre cele mai noi forme de terapie și relaxare din lume tuturor celor care au nevoie de ea!
Pentru mai multe informații accesează www.bluroomromania.ro

Articol scris de Sonia Vrincianu Ph.D.