Sonia Vrincianu Ph.D.

Psiholog principal
Cod personal (COPSI): 03908

Cu o experienta de peste 20 de ani, atat in evaluare cat si in interventie psihologica, abordez o arie vasta de probleme psihologice. Dupa o activitate intensa si specializari in psihoterapie am dezvoltat o viziune terapeutica personala, dincolo de teorii si tehnici consacrate, adaptand procesul terapeutic la specificul problemei, dar si a personalitatii clientului.

Studii universitare si specializari:

Facultatea de Psihologie, Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” - Iasi (1993-1997)

Curs postuniversitar de psihoterapie experientiala - Universitatea din Bucuresti si Societatea de Psihoterapie Experientiala Romana (2000-2001)
Formare in psihoterapie sistemica de familie si cuplu (2006-2010)
Doctorat la Facultatea de Psihologie, Universitatea din Bucuresti (2010-2014)

Domenii de competenta:
- psihoterapie (individuala - adult, copil, adolescent, familie si cuplu, de grup); 
- psihologia familiei;
- echilibrarea carierei cu viata de familie;
- dezvoltare personala individuala si de grup.
 
Costurile sedintelor individuale si de grup pot fi consultate in sectiunea TARIFE PSIHOLOGI. 
Pentru detalii privind serviciile sau pentru  programare, completati formularul din sectiunea CONTACT.

Ce spun clientii

Incredere si siguranta

Pentru mine si pentru cuplul din care fac parte Sonia este omul cald si bland care a deschis un drum nou. Ne arata ca viata poate fi simpla si minunata si cel mai important e ca noi suntem cei care o facem asa si noi suntem responsabili de acest lucru. In tot procesul nostru de terapie o data la 2-3-4 sedinte exista cate un AHA. Drum nou inseamna descoperirea tiparelor comportamentale, a fricilor noastre, dramelor si jocurilor care au loc in relatiile noastre, cum sa constientizam si sa iesim din ele. Ma ajuta si ma invata sa ma iert pe mine si pe cei din jurul meu, sa ma descopar, sa accept si sa inteleg trecutul cu toate partile lui. Cu ajutorul ei mi-am sfaramat cateva stanci de pe suflet. Am mare incredere in ea si o apreciez mult. Sunt recunoscatoare ca datorita ei pot simti ca iubesc sa traiesc si sa imi construiesc o viata frumoasa.

Adaugat de: Emanuela

Multumesc

Pentru mine, Sonia este terapeutul langa care ma simt in siguranta sa-mi explorez cele mai intunecate zone, tenebrele. La inceput am pornit mai ezitant, m-am dus in zonele mai gri, apoi, cu ajutorul ei, am capatat curaj sa-mi privesc si sa-mi numesc fricile, angoasele, piticii, monstrii, sabotorii, programele care ma controlau, si am inceput sa fac lumina. Am invatat si invat inca sa nu ma judec, sa ma iubesc, sa ma accept asa cum sunt, sa fiu blanda cu mine, sa fiu de partea mea si sa nu-mi fie teama sa-mi fie bine. Ea a fost ghidul si martorul schimbarilor mele si sunt recunoscatore ca a aparut in viata mea. Multumesc, Sonia!

Adaugat de: Dia

Incredere

Sonia,este un om minunat!mereu zambitoare,rabdatoare si prietenoasa...m-a ajutat sa am incredere,sa inteleg viata si sa iau decizii.Cel mai important este ca m-a ajutat sa ma descopar cu adevarat!multumesc draga mea Sonia.

Adaugat de: Georgiana

A spune NU...

Oricâte cărți de profil psihologic am citit nu am fost pregătită să spun NU decât după ce am trecut pe aici. Viața nu este ușoară... dar nici grea, este așa cum noi o construim. Sa spui oamenilor și mai ales persoanei iubite acest cuvânt simplu, dar cu o greutate imensa, nu a fost ușor. A fost nevoie de lecții de viață (care mi-au transformat existenta si m-au transformat) pe care, în mare parte, aici le-am inteles, sub indrumarea oamenilor minunați întâlniți aici. Mulțumesc Sonia!

Adaugat de: Laura

Vino aici sa te descoperi

Ma tot gandeam ca nu am nici o problema. Aveam o anxietate de ceva ani cu care ma obisnuisem, dar de cand am divortat parca ma simteam coplesita, ca nu voi face fata ca mama singura, s-o gestionez. Am ajuns la psiholog, cu toata rusinea fata de mine insami ca nu am putut sa ma descurc singura si, ca e cazul sa cer ajutorul. Dar, nu stiu cum vreodata as putea sa-mi exprim recunostinta pentru viata pe care am primit-o in cadrul terapiei. Sonia mi-a desfacut fiecare rana sufleteasca, m-a ajutat s-o dezinfectez si apoi s-o pansez. E foarte important sa gasesti terapeutul capabil sa te contina ca fiinta cu toata suferinta cu care vii in cabinet. Sa-ti puna oglinda in fata si sa-ti arate ca tu chiar ai ce sa iubesti la tine insati. Eu sunt profund schimbata dupa aceasta experienta, iar recunostinta nu o pot transmite decat atunci cand aleg sa iubesc viata. Multumesc.

Adaugat de: Oana

Adauga testimonial