Sonia Vrincianu Ph.D.

Psiholog principal
Cod personal
(COPSI): 03908

Cu o experienta de peste 20 de ani, atat in evaluare cat si in interventie psihologica, abordez o arie vasta de probleme psihologice. Dupa o activitate intensa si specializari in psihoterapie am dezvoltat o viziune terapeutica personala, dincolo de teorii si tehnici consacrate, adaptand procesul terapeutic la specificul problemei, dar si a personalitatii clientului.

Studii universitare si specializari:

Facultatea de Psihologie, Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” - Iasi (1993-1997)

Curs postuniversitar de psihoterapie experientiala - Universitatea din Bucuresti si Societatea de Psihoterapie Experientiala Romana (2000-2001)
Formare in psihoterapie sistemica de familie si cuplu (2006-2010)
Doctorat la Facultatea de Psihologie, Universitatea din Bucuresti (2010-2014)

Domenii de competenta:
- psihoterapie (individuala - adult, copil, adolescent, familie si cuplu, de grup); 
- psihologia familiei;
- echilibrarea carierei cu viata de familie;
- dezvoltare personala individuala si de grup.
 
Costurile sedintelor individuale si de grup pot fi consultate in sectiunea TARIFE PSIHOLOGI. 
Pentru detalii privind serviciile sau pentru  programare, completati formularul din sectiunea CONTACT.

Ce spun clientii

Vino aici sa te descoperi

Ma tot gandeam ca nu am nici o problema. Aveam o anxietate de ceva ani cu care ma obisnuisem, dar de cand am divortat parca ma simteam coplesita, ca nu voi face fata ca mama singura, s-o gestionez. Am ajuns la psiholog, cu toata rusinea fata de mine insami ca nu am putut sa ma descurc singura si, ca e cazul sa cer ajutorul. Dar, nu stiu cum vreodata as putea sa-mi exprim recunostinta pentru viata pe care am primit-o in cadrul terapiei. Sonia mi-a desfacut fiecare rana sufleteasca, m-a ajutat s-o dezinfectez si apoi s-o pansez. E foarte important sa gasesti terapeutul capabil sa te contina ca fiinta cu toata suferinta cu care vii in cabinet. Sa-ti puna oglinda in fata si sa-ti arate ca tu chiar ai ce sa iubesti la tine insati. Eu sunt profund schimbata dupa aceasta experienta, iar recunostinta nu o pot transmite decat atunci cand aleg sa iubesc viata. Multumesc.

Adaugat de: Oana

Bucuria de a trăi

Am descoperit aici bucuria de a trai, drumul către mine însămi și sensul de a fi. Am ajuns atunci când credeam ca sunt la capătul puterilor, considerând ca ceilalți greșesc în relația cu mine și ca eu nu pot schimba nimic. Sonia m a ajutat sa cobor adânc înăuntrul meu, sa înțeleg ca sunt responsabila pentru tot ceea ce mi se întâmplă, ca pentru a avea relații armonioase cu ceilalți, trebuie sa fiu mai întâi în pace cu mine însămi. Am învățat sa iert și sa ma iert, sa nu mai port poverile întregului univers pe umerii mei, sa nu mi mai asum vinovăția tuturor vinelor lumii, sa las în urma trecutul și sa ma raportez la prezent. Am învățat sa zâmbesc și sa privesc cu încredere spre un viitor frumos, sa caut dincolo de vizibil și sa îmi fiu de ajuns. Sunt recunoscătoare si conștientă acum ca fiecare om este o veriga importanta în evoluția noastră spirituală ceea ce ma ajuta sa ma bucur în fiecare zi de pace, de lumina, de soare și de bine. De mine... Mulțumesc, Sonia!

Adaugat de: Melania

O calatorie care mi-a adus multe raspunsuri dar care a nascut si multe intrebari noi. O experienta minunata.

Pentru mine, terapia aduce multe raspunsuri dar si intrebari noi. E un demers care ma invata permanent sa vorbesc cu mine, sa ma ascult si sa am mai multa rabdare cu mine. E ca si cum m-as (re)imprieteni cu mine, de fiecare data. E o calatorie neasteptata care mi-a schimbat viata intr-un mod pozitiv. Sunt recunoascatoare ca am avut curajul si increderea de a alege sa merg la terapie.

Adaugat de: Alexandra A.

Excelent!

Am parcurs un an de terapie in care am invatat sa ma descopar si sa folosesc util tot ce am descoperit. Am cunoscut perspective noi care mi-au schimbat cursul vietii intr-o directie surprinzatoare.

Adaugat de: Vlad igas

Oameni care schimbă vieți

Experiența mea la centrul de Psihologie Cuantica a inceput anul trecut, la o terapie de grup. La sfârșitul primei ședințe, mi-am dat seama ca aveam nevoie de terapie individuală. Am fost imediat cucerita de Sonia si, astfel, am decis sa merg la câteva ședințe cu ea. Cele câteva ședințe, precum si cărțile recomandate mi-au schimbat viata in bine. Am reusit sa ies dintr-o relație toxica si, cel mai important, citind am reusit sa inteleg de ce lucrurile au mers intr-un anumit fel. M-am încărcat de putere si optimism! Recomand cu drag experții de la Psihologie Cuantica pentru profesionalism, discreție, empatie si experiența!

Adaugat de: Cristina

Adauga testimonial