Sonia Vrincianu Ph.D.

Psiholog principal
Cod personal (COPSI): 03908

Doctor in psihologia familiei si a relatiilor de cuplu, cu o experienta de peste 20 de ani, atat in evaluare cat si in interventie psihologica, abordeaza o arie vasta de probleme psihologice. Dupa o activitate intensa si specializari in psihoterapie si-a dezvoltat o viziune terapeutica personala, dincolo de teorii si tehnici consacrate, adaptand procesul terapeutic la specificul problemei, dar si a personalitatii clientului.

Studii universitare si specializari:

Facultatea de Psihologie, Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” - Iasi (1993-1997)

Curs postuniversitar de psihoterapie experientiala - Universitatea din Bucuresti si Societatea de Psihoterapie Experientiala Romana (2000-2001)
Formare in psihoterapie sistemica de familie si cuplu (2006-2010)
Doctorat la Facultatea de Psihologie, Universitatea din Bucuresti (2010-2013)

Domenii de competenta:
- psihoterapie (individuala - adult, copil, adolescent, familie si cuplu, de grup); 
- psihologia familiei;
- echilibrarea carierei cu viata de familie;
- dezvoltare personala individuala si de grup.
 
Costurile sedintelor individuale si de grup pot fi consultate in sectiunea TARIFE PSIHOLOGI. 
Pentru detalii privind serviciile sau pentru  programare, completati formularul din sectiunea CONTACT.

Ce spun clientii

Bucuria de a trăi

Am descoperit aici bucuria de a trai, drumul către mine însămi și sensul de a fi. Am ajuns atunci când credeam ca sunt la capătul puterilor, considerând ca ceilalți greșesc în relația cu mine și ca eu nu pot schimba nimic. Sonia m a ajutat sa cobor adânc înăuntrul meu, sa înțeleg ca sunt responsabila pentru tot ceea ce mi se întâmplă, ca pentru a avea relații armonioase cu ceilalți, trebuie sa fiu mai întâi în pace cu mine însămi. Am învățat sa iert și sa ma iert, sa nu mai port poverile întregului univers pe umerii mei, sa nu mi mai asum vinovăția tuturor vinelor lumii, sa las în urma trecutul și sa ma raportez la prezent. Am învățat sa zâmbesc și sa privesc cu încredere spre un viitor frumos, sa caut dincolo de vizibil și sa îmi fiu de ajuns. Sunt recunoscătoare si conștientă acum ca fiecare om este o veriga importanta în evoluția noastră spirituală ceea ce ma ajuta sa ma bucur în fiecare zi de pace, de lumina, de soare și de bine. De mine... Mulțumesc, Sonia!

Adaugat de: Melania

O calatorie care mi-a adus multe raspunsuri dar care a nascut si multe intrebari noi. O experienta minunata.

Pentru mine, terapia aduce multe raspunsuri dar si intrebari noi. E un demers care ma invata permanent sa vorbesc cu mine, sa ma ascult si sa am mai multa rabdare cu mine. E ca si cum m-as (re)imprieteni cu mine, de fiecare data. E o calatorie neasteptata care mi-a schimbat viata intr-un mod pozitiv. Sunt recunoascatoare ca am avut curajul si increderea de a alege sa merg la terapie.

Adaugat de: Alexandra A.

Excelent!

Am parcurs un an de terapie in care am invatat sa ma descopar si sa folosesc util tot ce am descoperit. Am cunoscut perspective noi care mi-au schimbat cursul vietii intr-o directie surprinzatoare.

Adaugat de: Vlad igas

Oameni care schimbă vieți

Experiența mea la centrul de Psihologie Cuantica a inceput anul trecut, la o terapie de grup. La sfârșitul primei ședințe, mi-am dat seama ca aveam nevoie de terapie individuală. Am fost imediat cucerita de Sonia si, astfel, am decis sa merg la câteva ședințe cu ea. Cele câteva ședințe, precum si cărțile recomandate mi-au schimbat viata in bine. Am reusit sa ies dintr-o relație toxica si, cel mai important, citind am reusit sa inteleg de ce lucrurile au mers intr-un anumit fel. M-am încărcat de putere si optimism! Recomand cu drag experții de la Psihologie Cuantica pentru profesionalism, discreție, empatie si experiența!

Adaugat de: Cristina

Drumul catre mine insami

Pana nu demult, am cautat toate raspunsurile in afara mea. Parerea altora conta. Ceea ce credeau si simteau ceilalti in legatura cu mine reprezenta masura valorii mele. Voiam sa nu gresesc,sa fiu pe plac si mereu la dispozitie,deoarece imi era teribil de frica sa nu raman singura. Cautam sa-i salvez pe altii,dar nu stiam,nu puteam si nu ma gandeam sa incep totul prin a ma salva pe mine. De 6 luni privesc catre mine.Aveam o teama teribila de abandon. Acum nu o mai am,pentru ca am abandonat frica. M-am iertat pentru tot ce nu am stiut sa fiu si sa traiesc o iubire inca timida,dar veritabila: IUBIREA DE SINE,izvorul vietii mele actuale,cea care face totul posibil. Si nu mai imi aplic pedepse. Sunt in liniste. Vuietul continuu care imi bruia gandurile a incetat. Exista masura,echilibru,diversitate. Lumea mea este creatia mea. Inainte aveam numai ceea ce imi aruncau altii de la ospatul orgoliului lor. Acum am preluat comanda fiinitei mele si fiecare zi este asa cum aleg sa o compun. Am inteles ca totul depinde de alegerile mele si ca niciodata nu e prea tarziu. Conteaza sa indraznesti. Conectarea cu sinele autentic aduce o pace, de neimaginat pana ce nu ajungi sa o traiesti. “Daruind,vei dobandi!” Da! Daruindu-mi sansa de a deveni eu insami,de a deslusi adevarurile personale,de a nu ma mai invinovati si de a nu mai responsabiliza pe altii, pentru ceea ce nu am avut curaj sa fac/realizez,am invatat sa nu mai traiesc o viata de imprumut,paralela cu destinul meu, mi-am dat permisiunea sa fiu EU.

Adaugat de: Roxana

Adauga testimonial