Dana Abagiu
Dana Abagiu
psihoterapeut
Psiholog Certificat
Cod COPSI: 26385

Sediu Piata Victoriei

Strada Buzesti Nr.61, Bucuresti

Despre

Pentru mine, psihoterapia este un drum catre Sine, cu sufletul, mintea si corpul. Am experimentat terapia pe diverse tematici: stress si burnout, trauma și reziliența psihologica, divorț, probleme in cuplu, anxietate și depresie, fobii, atacuri de panica, dezvoltarea abilităților de adaptare la copii și rezilienta psihologica la adolescenți, consiliere parentala.

Abordarea psihoterapeutica integrativa pe care o urmez inglobeaza tehnici de interventie in line cu perspectiva holistica asupra persoanei, un tot integrat: afectiv, cognitiv, comportamental, fizic si spiritual.

Pasiunea si interesul pentru o viata bine traita se regaseste in satisfactia si multumirea oamenilor pe care i-am insotit in demersurile terapeutice.

 

Studii universitare si specializari

 • Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București (1998-2002)

 • Master Psihodiagnoza, Psihoterapie Experientiala Unificatoare și Dezvoltare Personală, Universitatea din Bucuresti (2019-2021)

 • Formare & supervizare in Psihoterapie Integrativa, ARPI (2018 – 2022)

 • Certificare Consilier Dezvoltare Personala, acreditat ANC  (2019)

 • Certificare Training of Trainers, OAR (2003)

 • Cursuri Formare Psihologia Copilului (aria atasamentului), Universitatea Tulane, USA (2003-2004).

 

Domenii de competenta

 • Psihoterapie individuala si de grup
 • Consiliere parentala
 • Psihoterapia familiei
 • Psihoterapie de cuplu
 • Dezvoltare personala

Ce spun clientii

Mulțumesc

Dana Abagiu este omul și doctorul căruia trebuie sa ii mulțumesc pentru claritatea, liniștea și lumina căpătate în decursul ședințelor noastre. Multumesc

Adaugat de: Daniela

Un om pe care te poți baza

Copilul meu adolescent ajunsese sa spună ca nu are sens sa trăiască. Dana a reușit sa ii aducă o perspectiva noua si sa îl facă sa se deschidă. Cu profesionalism, căldură și înțelegere Danei ne-a ajutat sa depășim un moment de cumpănă din viața noastră. Multumesc din suflet, Dana!

Adaugat de: Ioana

Multumiri!

Multumesc, Dana, pentru tona de rabdare si de empatie de care ai dat dovada pe parcursul intalnirilor noastre. M-ai facut in timp sa ma deschid, sa ma conectez mai mult cu emotiile mele si sa invat sa stau cu ele, oricat de inconfortabil ar fi uneori. Alaturi de tine, am reusit sa-mi inteleg mai bine trecutul, sa descifrez mai usor cine sunt astazi si sa ajung in punctul in care mi-am dorit mereu sa fiu – implinita si impacata, bine eu cu mine. Am ajuns in cele din urma la echilibrul pe care mi-l doream si iti multumesc inca o data ca m-ai insotit pe acest drum care nu a fost deloc usor.

Adaugat de: Nicoleta

Multumesc, Dana!

Intalnirea mea cu Dana a fost memorabila. Pentru mine este omul potrivit care m-a insotit in calatoria mea pentru a depasi un moment foarte delicat. Ce iti doresti intr-o situatie dificila in care singur nu iti regasesti echilibrul? Sa o ai alaturi pe Dana. O persoana cu experienta profesionala si personala, deopotriva, care te ajuta sa redescoperi capacitatea ta de a te reface si de a intelege situatiile....asa cum sunt. Datorita metodelor ei, eu astazi stiu cum sa gasesc bucurie si motivatie in tot ce fac in viata personala si in viata profesionala si inca invat. Multumesc mult, Dana!

Adaugat de: Cristina

Un om cald

Daca si tu ai nevoie de un om cald, care te intelege , care incearca sa iti dea soluții ,un om care pune intrebarile potrivite care sa te faca sa te descoperi atunci Dana e persoana potrivita. Caldura, empatia, emoția , apropierea si profesionalismul ei o fac o oglindă buna in care te poti vedea exact asa cum esti. O recomand cu caldura! Cu drag, Ana!

Adaugat de: Ana

Adauga testimonial