Dana Abagiu
Dana Abagiu
psihoterapeut
Psiholog Certificat
Cod COPSI: 26385

Sediu Piata Victoriei

Strada Buzesti Nr.61, Bucuresti

Despre

Pentru mine, psihoterapia este un drum catre Sine, cu sufletul, mintea si corpul. Am experimentat terapia pe diverse tematici: stress si burnout, trauma și reziliența psihologica, divorț, probleme in cuplu, anxietate și depresie, fobii, atacuri de panica, dezvoltarea abilităților de adaptare la copii și rezilienta psihologica la adolescenți, consiliere parentala.

Abordarea psihoterapeutica integrativa pe care o urmez inglobeaza tehnici de interventie in line cu perspectiva holistica asupra persoanei, un tot integrat: afectiv, cognitiv, comportamental, fizic si spiritual.

Pasiunea si interesul pentru o viata bine traita se regaseste in satisfactia si multumirea oamenilor pe care i-am insotit in demersurile terapeutice.

 

Studii universitare si specializari

 • Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea din București (1998-2002)

 • Master Psihodiagnoza, Psihoterapie Experientiala Unificatoare și Dezvoltare Personală, Universitatea din Bucuresti (2019-2021)

 • Formare & supervizare in Psihoterapie Integrativa, ARPI (2018 – 2022)

 • Certificare Consilier Dezvoltare Personala, acreditat ANC  (2019)

 • Certificare Training of Trainers, OAR (2003)

 • Cursuri Formare Psihologia Copilului (aria atasamentului), Universitatea Tulane, USA (2003-2004).

 

Domenii de competenta

 • Psihoterapie individuala si de grup
 • Consiliere parentala
 • Psihoterapia familiei
 • Psihoterapie de cuplu
 • Dezvoltare personala

Ce spun clientii

Recunostinta

Apreciez în mod special felul în care a reușit Dana să mă ghideze spre înțelegerea propriei mele experiențe, ajutându-mă să identific și să lucrez prin provocările mele într-un mod constructiv și vindecător. Abordarea ei empatică și cunoștințele profesionale au fost fundamentale în acest proces și mi-au oferit instrumentele necesare pentru a face față situatiilor. Pe măsură ce continuăm să lucrăm împreună, sunt entuziasmată să explorez și mai multe aspecte ale dezvoltării mele personale sub îndrumarea ei.

Adaugat de: Andreea

Mulțumesc, Dana!

Pe parcursul sedintelor cu Dana m-am simtit în siguranta si auzita, apreciez suportul emotional dincolo de cuvinte. Ma ajuta sa imi rezolv problemele in plan personal cat si sa ma dezvolt in plan profesional. Pentru mine, Dana este un psihoterapeut calm, empatic, receptiv, cu simtul umorului care imi inspira speranta si liniste.

Adaugat de: Mara

Multumesc!

Sedintele cu Dana m-au ajutat sa imi pun toate gandurile si ideile in ordine, intr-o perioada in care simteam ca nu stiu in ce directie sa o iau. M-a ajutat sa imi rezolv problemele pe plan personal cat si sa ma dezvolt pe plan profesional. A fost foarte usor sa ma deschid si sa imi prezint problemele in fata ei.Datorita ei, sunt mult mai calm, colectat si increzator in ce imi pregateste viitorul.

Adaugat de: Stefan

Consiliere in carieră

Am avut o experiență excelentă cu Dana. Informațiile pe care le-am primit au fost extrem de valoroase și precise. Mulțumesc pentru sprijinul oferit!

Adaugat de: Andrei

Mulțumesc

Dana Abagiu este omul și doctorul căruia trebuie sa ii mulțumesc pentru claritatea, liniștea și lumina căpătate în decursul ședințelor noastre. Multumesc

Adaugat de: Daniela

Adauga testimonial