Mihaela Luca
Mihaela Luca
psihoterapeut
Psiholog Certificat
Cod COPSI: 24665

Sediu Tineretului

B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti

Sediu Piata Victoriei

Strada Buzesti Nr.61, Bucuresti

Despre

         Nu putem alege ce ni se ȋntȃmplǎ, dar putem alege cum sǎ reacţionǎm la experienţele trǎite. Iar cȃnd din exterioar nu vine nimic valoros, se creeazǎ momentul perfect pentru a cǎuta ȋn interior și a descoperi cine suntem cu adevǎrat.

           Te voi ȋnsoţi ȋn aceastǎ cǎlǎtorie și te voi ajuta sǎ reflectezi nu doar la lucrurile de care vrei sǎ te eliberezi, ci și la cele pe care vrei sǎ fii liber sǎ le faci . Vom descoperi ȋmpreunǎ cum cele mai neplǎcute experienţe ale noastre pot fi cei mai buni maestri, deschizȃndu-ne calea spre noi posibilitǎţi și perspective de creștere și evoluţie personalǎ, pentru cǎ vindecarea, ȋmplinirea și libertatea vin din capacitatea noastrǎ de a da sens și a face sǎ conteze toate experienţele noastre.

         Suferinţa este universalǎ, ȋnsǎ victimizarea este opţionalǎ.

Studii universitare si specializari

  • Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei - Universitatea Ovidius Constanta -  2015 
  • Formare in Psihoterapie sistemica de familie si cuplu - 2019
  • Master - Psihanaliza- Universitatea Titu Maiorescu – 2021
  • Externship EFT - Terapia centrata pe emoții (2023)

Domenii de competenta

  • Psihoterapie individuală 
  • Psihoterapie de cuplu
  • Dezvoltare personală individual si de grup

   

Ce spun clientii

Calea cea mai buna pentru vindecarea creierului și a sufletului

Când m-am decis sa merg la psiholog, am făcut-o pentru ca simteam ca am nevoie de cineva care sa ma asculte, sa ma înțeleagă și sa ma îndrume, fără sa ma simt oarecum judecată. Am căutat un terapeut online, iar Mihaela mi a inspirat încredere, calm și empatie (chiar din imaginea cu ea și descrierea de pe platforma). După 7 ședințe simt ca am făcut pași mari in drumul meu spre a ma cunoaște și spre a-mi da mie o șansa sa ma încred in mine și in ceea ce pot face! M-a ajutat sa înțeleg cum funcționez și ce m-ar face să văd lucrurile bune din viața mea. Merg cu drag la fiecare ședința de terapie pentru ca știu ca voi pleca de acolo încărcată cu energia buna de care am nevoie. O recomand cu drag și cu cea mai mare încredere!

Adaugat de: Diana C

Empatie si profesionalism

De cand m-am hotarat sa merg la psihoterapie, am inceput sa caut persoana potrivita pentru mine. Circumstantele m-au ghidat intr-un mod fericit si am ajuns sa o cunosc pe Mihaela, care acum reprezinta unul dintre stalpii echilibrului meu. Cand am ajuns prima oara sa vorbim, mi-a spus ca ea nu vrea sa ma ajute sa scap de minusurile mele, ci vrea sa imi arate cum pot sa fac minusurile sa lucreze in favoarea mea. Am primit cele mai echilibrate sfaturi si m-a ajutat sa descopar mult mai multe despre sinele meu. Uneori, durata sedinta e insesizabila si ai impresia ca ai ajuns de 5 minite, cand iti dai seama ca, de fapt, ati vorbit deja timp de 50 de minute. Am plecat de la sedintele noastre atat cu o stare de liniste interioara, si cat si stari contemplative, pe care le-am tratat drept “teme pentru acasa”, aspect ce s-a dovedit mai mult decat benefic, dat fiind faptul ca Mihaela ma ajuta sa imi deznod unele emotii pe care nici nu eram constienta ca le experimentam, pana sa contemplez asupra lor. O recomand cu toata increderea si nadajduiesc ca va putea sa aduca o schimbare benefica in viata oricarui om care i se va adresa cu inima deschisa.

Adaugat de: Andra N

Experienta mea

Înainte de prima ședință nu știam la ce să mă aștept și îmi făceam griji: “am ales oare terapeutul potrivit?” După prima ședință am știut clar răspunsul: “cu siguranță am ales corect.” Cu căldură și deschidere Mihaela m-a făcut să mă simt înțeles. Am găsit în ea o persoană care vorbește pe limba mea, care înțelege și empatizează cu greutățile prin care trec. Mai mult, m-a ajutat să înțeleg și eu, la rândul meu, mai bine lucrurile prin care treceam, tiparele mele de gândire și stilul meu de gestionare a emoțiilor. Cu fiecare conversație Mihaela mi-a inspirat încredere, m-a motivat și m-a ghidat în eforturile mele de a produce schimbările pe care doream să le văd la mine și în viața mea. Fiecare ședință a inclus cel puțin câte un moment în care am exclamat “ahaa…” după întrebările Mihaelei, care m-au ajutat să caut răspunsuri și să îmi înțeleg propriile tipare emoționale și de comportament. În fiecare ședință am găsit echilibrul de care aveam nevoie între concentrare intensă, reflecție, spațiu pentru a-mi exprima emoțiile, dar și umor și momente care să mă inspire și să-mi aducă aminte că în final totul va fi bine. Ea m-a ajutat să mă gândesc la anumite aspecte din viața mea și să abordez situația din unghiuri pe care nu le-aș fi descoperit singur. Mai mult, exercițiile pe care mi-a recomandat să le încerc între ședințe au făcut acest process de descoperire și schimbare să continue cu aceeași vitalitate și înafara cabinetului. Deși procesul terapeutic presupune un efort din partea clientului, am plecat de la fiecare ședință simțindu-mă revigorat și cu speranța reînnoită că îmi pot recăpăta echilibrul de care am nevoie. Mulțumesc Mihaela!

Adaugat de: Silviu C.

Adauga testimonial