Mihaela Luca
Mihaela Luca
psihoterapeut
Psiholog Certificat
Cod COPSI: 24665

Sediu Tineretului

B-dul. Gheorghe Sincai Nr. 13, Bucuresti

Sediu Piata Victoriei

Strada Buzesti Nr.61, Bucuresti

Despre

         Nu putem alege ce ni se ȋntȃmplǎ, dar putem alege cum sǎ reacţionǎm la experienţele trǎite. Iar cȃnd din exterioar nu vine nimic valoros, se creeazǎ momentul perfect pentru a cǎuta ȋn interior și a descoperi cine suntem cu adevǎrat.

           Te voi ȋnsoţi ȋn aceastǎ cǎlǎtorie și te voi ajuta sǎ reflectezi nu doar la lucrurile de care vrei sǎ te eliberezi, ci și la cele pe care vrei sǎ fii liber sǎ le faci . Vom descoperi ȋmpreunǎ cum cele mai neplǎcute experienţe ale noastre pot fi cei mai buni maestri, deschizȃndu-ne calea spre noi posibilitǎţi și perspective de creștere și evoluţie personalǎ, pentru cǎ vindecarea, ȋmplinirea și libertatea vin din capacitatea noastrǎ de a da sens și a face sǎ conteze toate experienţele noastre.

         Suferinţa este universalǎ, ȋnsǎ victimizarea este opţionalǎ.

Studii universitare si specializari

  • Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei - Universitatea Ovidius Constanta -  2015 
  • Formare in Psihoterapie sistemica de familie si cuplu - 2019
  • Master - Psihanaliza- Universitatea Titu Maiorescu – 2021
  • Externship EFT - Terapia centrata pe emoții (2023)

Domenii de competenta

  • Psihoterapie individuală 
  • Psihoterapie de cuplu
  • Dezvoltare personală individual si de grup

   

Ce spun clientii

Încredere

Uneori destinul funcționează pe cai nebănuite. Nu știu care sunt criteriile prin care să alegi psihologul, omul față de care să îți explorezi temerile și traumele și față de care să fii vulnerabil, dar eu simt că am făcut alegerea potrivită. Am ales-o pe Mihaela într-un moment dificil și prezența ei m-a inspirat să mă redescopăr. Mihaela mi-a fost ghid în acest labirint și a identificat mereu metodele care au funcționat pentru mine. Faptul că mereu mi-a oferit o recomandare de lectură a fost ideal pentru mine și m-a ajutat enorm.

Adaugat de: Andreea S.

Profesionalism, caldura…o placere de fiecare data

Mihaela este psihoterapeut dedicat, care te face sa te simți in largul tău, dar in același timp te scoate din zona de confort. Întrebările și ghidarea ei mi au deschis drumul spre vindecare si acceptare. A știu când sa fie blândă și când sa mi pună întrebările inconfortabile. Ma ajuta sa ma iubesc mai mult, sa ma cunosc mai bine. M a făcut sa înțeleg ce tipare am, si cum sa lupt cu cu ele. Pe scurt, Mihaela este o zâna buna, care te ajuta sa te ridici, te face om.

Adaugat de: Laura Ș.

Doza de aer proaspat

Mihaela a reusit sa scoata la iveala emotii de care nu eram constienta. Tot ea m-a ajutat sa inteleg cine sunt si sa ma descopar, a fost socant cand am concluzionat faptul ca nu ma cunosc. Am inceput terapia intr-o perioada cand simteam ca ma sufoc, ca nu mai exista rezolvare iar Mihaela mi-a oferit o gura de aer proaspat , o doza de energie dar mi-a fortat creierul si inima sa lucreze in mod pozitiv. Astept cu nerabdare fiecare sedinte , la fiecare reusita personala ma gandesc la ea si de abia astept sa ii povestesc si sa-i multumesc ca face parte din procesul meu. Cu ajutorul ei devin cea mai buna versiune a mea. Mihaela este un SPECIALIST in adevaratul sens al cuvantului. Datorita ei sunt Andreea 2.0 :)

Adaugat de: Andreea

Conexiune

Terapia nu e un lucru ușor, dar ăsta e un lucru bun pentru că de cele mai multe ori lucrurile grele aduc cele mai bune rezultate. E greu să ai conștientizări care poate te dor, dar la fel cum ne ducem mintea și corpul la "sală", trebuie să ne antrenăm și sufletul, emoțiile, iar alături de persoana potrivită chiar poți să ajungi să vezi, auzi și simți rezultate. Mulțumesc!

Adaugat de: Larisa

Un terapeut splendid

Alaturi de Mihaela am reusit sa trec printr-un moment foarte greu al vietii. Nu considerasem niciodata terapia pana la acel moment, iar in momentul cand am inceput prima sedinta si am spus tot ceea ce s-a intamplat (vorbit continuu, fara sa respir) am simtit ca cineva chiar m-a ascultat cap coada si a luat totul pe rand intr-un mod foarte profesional. Cu fiecare sedinta am inceput sa ma simt mai bine si mai bine, ulterior incepand sa vindec traume de care nici nu stiam provenite din evenimente de mult uitate. M-am simtit tratat profesional, terapia a decurs intotdeauna fluid, iar Mihaela a simtit mereu in mine anumite chestii pe care eu nu le-as fi rostit niciodata. Nu am reusit niciodata sa fiu deschis cu nimeni cum am reusit cu ea. Ofera un sentiment de incredere si de siguranta inca de la prima vedere. Am fost ajutat sa regasesc puterile din interiorul meu pentru a lua niste decizii grele ca mai apoi sa ajung sa petrec cel mai bun moment al vietii mele. Pe urma terapiei, m-am simtit liber, increzator si plin de viata, un sentiment incredibil pe care cu totii trebuie sa-l experimentam. M-a ajutat sa ma iubesc mai mult, sa ma consider mai mult si sa fiu mai bun in viata de zi cu zi. M-a ajutat sa ma maturizez si sa merg mai departe cu viata mea in sus. Am adorat si voi adora in continuare terapia alaturi de ea, consider ca este printre cele mai bune decizii pe care le-am luat. Indiferent de cum ma duc spre cabinet, mereu ies impacat si fericit. Un psihoterapeut de nota 10 pe care l-am adus in discutie mereu cand am recomandat cuiva terapia.

Adaugat de: Stefan Logofeteanu

Adauga testimonial